IN OPDRACHT

KRINGLOOP -2018

PROMOSPOT - 60"

KRINGLOOP Televil in Vilvoorde, verteld in een niet lineaire promovideo die het plezier van het werken en de verschillende diensten uitlicht.

EUROPEAN BY CHOICE -2018

PROMOSPOT - 90"

EUROPEAN BY CHOICE is een kledingmerk die de Europese identiteit wil versterken en zijn openheid en gekheid wilt promoten.

GENTLE INTRUDER -2018

MUSIC VIDEO - 3'

GENTLE INTRUDER, de clip voor de titeltrack van het gelijknamige debuutalbum van SLOW PILOT, alternatieve singer-song met een hoekje af.

QUERCUS -2018

DOP - TELEVISIE CONCEPT - 5'

QUERCUS is een Vertical Content concept met interactieve elementen door Rani D'Hulster als haar Masterproef Televisie aan het RITCS.‚Äč

PATSER -2017

C-CAM OPERATOR - 125'

PATSER gaat over vier Marokkaanse jongeren in Antwerpen, zogenaamde Patsers, die verwikkelt raken in een mislukte drugdeal.

URBANUS: DE LEGENDE -2017

CAMERA/VFX - PROMO SPOT - 4'

Promo spot voor het album DE LEGENDE van Urbanus, dat tevens ook de rode draad vormt voor zijn nieuwe zaalshow.

XTRA INTERIM -2017

RECLAME - 3'

XTRA interim is een kantoor dat specialiseert in uitzendkrachten voor de evenementen sector met zowel externe als in-house services.

KRISTAL -2017

DOP - TELEVISIE CONCEPT - 5'

KRISTAL, een origineel televisie concept dat het genre detective en het paranormale combineert, door Ellen Vander Heyden.

PRISM -2017

DOP - TELEVISIE CONCEPT - 5'

PRISM is een Vertical Content concept met elementen van Visual Novels door Rani D'Hulster als haar Bachelorproef Televisie aan het RITCS.

PAINTED -2016

DOP - KORTFILM - 26'

PAINTED, een kortfilm van Laurens Van der Veken waarbij een broer en zus hun leven wordt verstoord wanneer het verleden hen parten begint te spelen.

7e BATALJON -2016

PROMO SPOT - 3'

Een korte promotionele video voor de reenactment vereniging 7de Bataljon van Linie, ter verduidelijking van de hobby.

COZIN -2016

CAPTATIE - 3'

Multicam captatie van de nieuwe single van COZIN, All these things, ter promotie van de crowdfunding campagne voor hun debuutalbum.

Close Menu