Je bekijkt nu UPDATE: MEI 2017

UPDATE: MEI 2017

Het blijkt ondertussen alweer 5 maanden geleden dat ik nog de tijd heb gevonden om mijn blog bij te houden. De volgende projecten hebben mij bezig gehouden naast de voorbereidingen voor mijn master film kortfilm:

PRODUCER – THE OLD CAKESHOP – MASTERPROEF TV van Kaat Van de Perre

De Avonturen van The Old Cakeshop is een fantasy- en avonturenreeks voor jongeren van 10-15 jaar, gelinkt met mythologische verhalen vanuit alle culturen van Brussel en tevens de masterproef aan het RITCS van Kaat Van de Perre. We wisten hiervoor een heel mooi team samen te stellen en hebben draaiperiode 1 reeds achter de rug. Als producer was er niet heel veel tijd om achter de schermen foto’s te maken maar deze enkele beelden hiervan wil ik jullie toch niet onthouden:

Met draaiperiode 2 om de hoek zullen verdere beelden snel volgen.

Andere projecten de afgelopen periode zijn onder andere de clip voor They don’t Die van Cozin, Prism, Kristal en Xtra intrim waar jullie binnenkort meer info en achter de schermen over kunnen vinden op de Films en Projecten pagina.

Voor de boeg staan verder nog enkele grote projecten zoals PATSER, de nieuwe langspeler van Adil El Arbi en Bilall Fallah, meer daarover binnenkort!

Volg mij op Instagram en blijf zo op de hoogte van alle projecten.

-Laurent