Je bekijkt nu UPDATE: NOVEMBER 2016

UPDATE: NOVEMBER 2016

Even een korte update met welke projecten ik ondertussen bezig ben begin november:

DRAAIDAG: TOMORROW – THE APPARTYMENT

Donderdag 3 november draaide The apPARTYment een nieuwe clip voor DA TWEEKAZ, nadat ze eerder dit jaar ook al de clip See the Light draaide, voor welke ik beide het licht verzorgde.
Glenn en Yoshi, het duo dat The apPARTYment vormt specialiseert zich in het draaien van music video’s en aftermovies op hun eigen down to earth en rock & roll manier wat voor interessante belichtingsuitdagingen zorgt.

PROMOTIE VIDEO:  7de BATALJON VAN LINIE – MONTAGE

Momenteel ben ik ook bezig met de montage van een promotie video voor een reenactment vereniging: het 7de Bataljon van Linie. Daar kan je hieronder alvast een still bekijken:

PHOTOSHOOT:  ANKE

Naast het bewegende beeld blijft de passie voor fotografie natuurlijk niet ver af. Zo maakte ik zondag 6 November, een foto reeks voor Anke’s casting portefolio. Naast deze fotoreeks ben ik ook nog bezig met het experimenteren op Infrarood negatief, maar daar zullen de resultaten nog even op zich laten wachten.

 

Dat was het voorlopig voor November, m’n master jaar Film Regie weet me voor de rest wel bezig te houden tussen de opdrachten door.

-Laurent